Fælles stiftsrådsmøde i Ribe
 
04/11-19 09:14 Alder: 104 days

Fælles stiftsrådsmøde i Ribe

Fælles stiftsrådsmøde i Ribe lørdag den 2. november. "Der er grænser for, hvad mennesket skal kunne"" vi skal være bedre til at sige, hvordan vi tror på Gud?"


Der er grænser for hvad et menneske kan og skal magte. Det er ok at være uperfekt. Det er vigtigt at gå imod tidsånden med en sådan holdning. Preben Kok og Helle Skaarup får stiftsrådsmedlemmer fra alle landets ti stifter til at tale om tro.

Folketingsmedlem, tidligere kirke og kulturminister Bertel Haarder fortæller om kirke og kristendom, om samfund og om forholdet til andre religioner. Han fortæller om betydningen af de bibelske fortællinger, om betydningen af ikke at vende vores egen arv ryggen. Disse fortællinger er fælles gods og vigtige at bibringe også kommende generationer.

Domprovst Jens Torkild Bak, Ribe, introducerer næste års folkemøde i Ribe. Folkemødet har titlen Grænsen, et folkemøde i anledning af 100-året for Danmarks Genforening. Folkemødet finder sted fra den 21.-24. Maj 2020. Kom og vær med. Et folkemøde for hele landet.

 

 


 
Skjern Provsti, Fredensgade 9, 6900 Skjern, Email: skjern.provsti(at)km.dk